Cautare

776 de rezultate pentru "liga 3seria 5" (8.30 secunde)
Dinamo a pierdut barajul de mentinere/promovare in Liga 1, contra celor de la Universitatea Cluj, si va juca pentru prima data in istoria de 74 de ani in Liga a 2-a.
Dinamo a pierdut barajul de mentinere/promovare in Liga 1, contra celor de la Universitatea Cluj, si va juca pentru prima data in istoria de 74 de ani in Liga a 2-a.
Dinamo a retrogradat pentru prima data in istoria de 74 de ani a clubului, dupa ce a pierdut barajul de mentinere/promovare in Liga 1, 1-3 la general cu U Cluj.
Dinamo a retrogradat in liga a doua pentru prima data in istorie. Dinamo a fost de 18 de ori campioana a Romaniei.
Recuperarea calitatilor nu a decurs insa tocmai bine, "Ardei" avand evolutii destul de sterse in Liga I, dar asta nu l-a impiedicat pe finantatorul oltean sa-i "zdruncine" in continuare creierii, intiparindu-i ideea ca este "micul Balaci" si ca valoreaza foarte mult.
Dinamo a pierdut barajul de mentinere/promovare in Liga 1, contra celor de la Universitatea Cluj, si va juca pentru prima data in istoria de 74 de ani in Liga a 2-a.
Pe "Centralul" din Banie, Steaua a aratat, dupa o perioada destul de mare, ca poate deveni acea echipa care a evoluat in Liga Campionilor.
Desi a obtinut prima victorie pe banca echipei in Liga 1 chiar in derby-ul cu U Craiova 1948, 2-1, Laszlo Balint ar urma sa fie dat afara pentru ca cei din conducere sunt nemultumiti de modul in care arata jocul echipei.
Otelul Galati a castigat duelul din deplasare contra lui Dinamo, scor 3-1, in etapa a doua din Liga 2.
Dat fiind impactul pe care sportul cu balonul rotund il are intr-o tara in care toata lumea se pricepe la politica si la fotbal, DNA si-a asociat numele, de cateva zile, cu Liga lui Mitica.
Autoincoronatul atotstiutor trambita hohotind deunazi ca vrea 12 puncte in Liga si ca va sterge pe jos cu Sevilla si Arsenal, fara sa vada ceea ce era evident si ceea ce-i striga toata lumea, chiar si renegatul MM:
Romania a castigat categoric meciul cu Bosnia, 4-1, dar a retrogradat in Liga C din Liga Natiunilor.
Liga Drepturilor Omului a intocmit un bilant al primului an de mandat al lui Nicolas Sarkozy si constata ca el a fost marcat in Franta de o democratie "asfixiata", de o "ruptura de drepturile omului" si de o "diplomatie dezinhibata".
Liga a 2-a, etapa a 10-a Progresul Spartac - Steaua 0-2 Bogdan Chipirliu 9, 90+3 pen., Chunchukov 33 Progresul Spartac:
Calificarea Stelei in Liga Campionilor a dat si mai multa culoare, dar totul a fost prjolit intr-un timp extrem de scurt. ... Scorul de 0-3 inseamna neprezentare, insa dureros este faptul ca meciul s-a jucat, adica tricolorii au fost prezenti pe gazonul unde CFR va juca in Liga Campionilor.
CFR Cluj si Steaua tin capul de afis, fiind prezente in Liga Campionilor, Dinamo, Rapid, Unirea Urziceni, FC Timisoara si FC Vaslui ne onoreaza cu prezenta in Cupa UEFA.
- si s-au pregatit de Liga Campionilor. Nu s-au batut cu toti cei care le-au cerut socoteala ca l-au demis pe Andone, nu au dat replica celor care le radeau in nas cand au vazut in ce grupa de foc au cazut in Liga Campionilor.
Pana cand episodul Inter Milano, din telenovela "Mirel se transfera", l-a facut sa-si piarda rabdarea, iar la finalul dublei cu Galatasaray, care a parafat o noua calificare a Stelei in Liga Campionilor, l-a facut sa declare, clar si raspicat, ca in iarna va pleca sigur din Ghencea.
In acea perioada, finantatorii din Liga 1 investeau sume imense pentru a castiga campionatul. Gigi Becali, Cristi Borcea, George Copos, Marian Iancu, Nicolae Badea, Adrian Mititelu erau cateva dintre personajele care finantau echipele din Liga 1.
Cosmin Achim, fotbalist la Petrolul Ploiesti, a fost dat afara de la echipa si risca o amenda uriasa plus o interdictie de a mai juca in Liga 1, dupa ce iubita sa a prezentat dovezi ca acesta paria mii de lei impreuna cu interlopi, uneori chiar si pe meciurile echipei sale.
google-analytics.com